Over ons

Naast het traditionele draai- en freeswerk is het bedrijf zich aan het moderniseren.

Onze hoofdactiviteiten liggen in het verspanen van serieproducten voor diverse industrieën, zoals trailerbouw, rubberindustrie, grafische industrie, apparatenfabrieken, landbouw en bouw.

Daarnaast zijn we sterk in het ontwikkelen en aanpassen van klantspecifieke producten, het maken van matrijzen met grote nauwkeurigheid is daar een voorbeeld van. Ook het ontwikkelen van hijs- en hulpmiddelen voor bedrijven en particulieren behoort tot onze dienstverlening.

Voor een groot aantal bedrijven hebben we storingsdienst (24 uur per dag), waarin we probleemoplossend bezig zijn.

De combinatie van al meer dan 60 jaar traditioneel vakmanschap in cominatie met het gebruik van moderne technieken zoals computergestuurde draai- en freesbanken, geeft vele opdrachtgevers een vertrouwensbasis voor een langdurige samenwerking.

Onze kracht ligt in een persoonlijke benadering van de klant en klantgerichte producten.

Doordat de klant centraal staat, zijn wij altijd probleemoplossend aan het werk en kunnen we storingen op korte termijn verhelpen.

Onze snelle service en veelzijdige kennis zorgt voor een groot aantal herhalingsopdrachten en vormt een basis voor de gezonde relatie opdrachtgever/leverancier.

Geschiedenis

Het bedrijf Fa. J. van Dijk, metaalbewerking is in 1957 opgericht door dhr. J. van Dijk. Later is het overgenomen door zijn zoon, dhr. K.J. van Dijk, die het bedrijf in 2001 verkocht aan dhr. J. Berends.